Hondenuitlaatservice

Uitlaatservice in de regio Valkenburg
Bij HuppelDePup, de hondenuitlaatservice in Valkenburg neem ik graag de zorg voor uw hond op mij. Heeft u niet altijd tijd om lange wandelingen te maken met uw hond en hem alle aandacht te geven die hij verdient door werk of andere bezigheden; dan kom ik u graag helpen bij het vervullen van de dagelijkse behoeften van uw hond. Het is mijn doel er voor te zorgen dat u uw hond met een gerust hart aan mij toevertrouwt en dat de hond alles krijgt wat hij nodig heeft.


Door uw hond mee te laten gaan met de uitlaatservice in Valkenburg zal hij zich zowel fysiek als sociaal ontwikkelen. Honden zijn van nature roedeldieren en willen niets liever dan deel uitmaken van een roedel en overal mee naartoe. In mijn uitlaatservice in Valkenburg kunnen de honden deel uitmaken van een roedel die voornamelijk uit soortgenoten bestaat. Hierin leert de hond de normen en waarden uit de hondenwereld en vindt er zijn plaats in de roedel. Deze sociale ervaring zou iedere hond eigenlijk mee moeten maken.

Wilt u uw hond laten uitlaten in Valkenburg, bent u op zoek naar een honden uitlaat service in Valkenburg, of u wilt iemand die de hond tussen de middag uitlaat in de regio Valkenburg, dan bent u bij Uitlaatservice HuppelDePup in regio Valkenburg aan het juiste adres.
Persoonlijke aandacht
Naast het roedelgedrag, vind ik persoonlijke aandacht ook erg belangrijk. Iedere hond heeft zijn eigen behoeften waar ik rekening mee zal houden tijdens de wandelingen. Deze individuele behoeften van uw hond zullen in een kennismakingsgesprek ter sprake komen. Ik zorg ervoor dat de honden lekker kunnen rennen, spelen en rondsnuffelen tijdens de wandelingen en weer moe en voldaan thuis worden gebracht. Daarnaast zorg ik dat zij zowel fysiek als mentaal worden uitgedaagd door middel van spel of opdrachten, zodat zij voor de rest van de dag voldoende beweging hebben gehad.

Werkgebied
Iedere uitlaatbeurt krijgt uw hond de kans om zich een uur lang te vermaken met andere honden in het bos, park, duin of strand. Van maandag tot en met vrijdag haal ik honden op in Noordwijkerhout, Noordwijk, Valkenburg, Valkenburg, Rijnsburg, Oegstgeest en Voorhout. Wanneer de reistijd niet te groot wordt, haal ik ook honden op uit de omliggende omgeving. Op aanvraag zijn er ook wandelingen op zaterdag mogelijk. Als er bij thuiskomst een handdoek klaar ligt, zorg ik ervoor dat uw hond weer handdoek droog binnenstapt.
Kennismaking
Heeft u besloten uw hond mee te laten gaan met mijn uitlaatservice, dan kom ik eerst bij u langs voor een kennismaking. Tijdens de kennismaking wordt het karakter van uw hond besproken, zijn individuele behoeften en heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen. Samen vullen we een kennismakingsformulier in en mocht ik een huissleutel van u ontvangen dan wordt ook het sleutelcontract ondertekend. Daarnaast maak ik hier natuurlijk ook voor het eerst kennis met uw hond, zodat hij mij al een beetje kent wanneer ik hem voor het eerst kom ophalen. Mocht uw hond bijvoorbeeld wat angstig zijn voor de andere honden, help ik uw hond graag om hem op zijn eigen tempo te laten wennen aan de roedel en hem te laten ervaren dat andere honden juist erg leuk zijn. Uit ervaring weet ik dat na een aantal wandelingen iedere hond wel los komt en uiteindelijk mee gaat spelen in de roedel.
Terug