Recensies

"Onze hond Bowie (Mix uit Roemenië, 18 maanden) loopt al meer dan één jaar elke vrijdag met Lisanne en haar groep mee. Één highlight voor Bowie, die altijd heel blij is als Lisanne haar komt ophalen. Wij krijgen altijd leuke filmpjes van de wandelingen toegestuurd. Lisanne is super betrouwbaar en fantastisch met de honden. Bowie mocht zelfs een keer drie nachtjes bij Lisanne en haar familie logeren, dat vond zij geweldig .... en wij ook ;-)."
"Hallo ik ben Lanta. Een keer per week komt Lisanne mij ophalen en dat is altijd feest! Na een heerlijke wandeling door de bossen, duinen of over het strand kom ik uitgeteld weer thuis. Ik ben ondertussen dikke vriendinnen geworden met Mila. Mijn baasje is tevreden over de duidelijke communicatie en stipte afspraken van Lisanne, kortom; we zijn blij met haar!"
"Een behoorlijke tijd lang heb ik niet echt volop kunnen genieten van dagjes uit, ook van meerdere dagen achtereen zelf van huis weg blijven stond ik nou niet bepaald te juichen. Er was dan toch vaak een inwendige onrust, en in gedachten was ik dan ook vaak bij de honden.

Hebben ze het wel naar hun zin? Eten ze wel gewoon goed? Krijgen ze voldoende beweging, en aandacht? Zijn hen geen nare dingen gebeurt tijdens het uitlaten?’ … o.a. dat waren veelal de gedachten welke mij in de tijd weg van huis het meest bezig hielden."

Een aantal jaar terug in aanraking gekomen met Lisanne. Eerste keer liet nam zij één uitlaatbeurt van mij over; dit was in de tijd van een voormalige studie, gedurende een van de eerste tentamen perioden. 
Lisanne wist mij meteen rust en vertrouwen in een goed verloop te geven; dit doordat zij echt de tijd nam te luisteren naar wat ik wilde melden over wat de honden - Tyson&Pippa - gewend waren tijdens het uitlaten, welke woorden / commando’s bijvoorbeeld. Ook zal ik toen wel veel verteld hebben wat voortkwam uit mijn eigen bezorgdheid, dingen welke Lisanne zelf als professional heus wel wist - wellicht zelfs beter dan ik zelf - en toch liet zij mij ook die ‘zorgen op voorhand’ gewoon uiten. De honden kwamen blij kwispelend terug, tongen uit de bekjes, meteen naar de waterbakken. De rest van de namiddag en avond hebben ze beiden als een blok liggen slapen! Helemaal zen, lekker kalm in huis!

Niet lang daarna heeft Lisanne ook meerdere keren dag- en nachtopvang van Tyson&Pippa voor mij verzorgd. Ook al die keren kreeg ik foto’s en filmpjes van de honden; erg leuk! 
Zo wist Lisanne mij dus ook rust te geven nog voordat zorgen ruimte in mijn gedachten konden innemen: ook al was ik er niet, Tyson&Pippa hadden ook een super leuke tijd, werd altijd er volop met hen gespeeld, geknuffeld en ook eten ging gewoon goed!

Wat ook fijn is: er wordt rekening gehouden met de normale routine en voedingspatroon van de dieren. Wanneer de dieren gewend zijn te eten, op welke tijden ze doorgaans gewoon zijn uitgelaten te worden; wel of geen extra snacks en wanneer dan wel / niet.

Kortom: bij Lisanne is het dier in professionele, zorgzame, goede handen. Zij geeft de juiste zorg aan (huis)dier èn eigenaar!"
"Wij hebben een grote sterke tweejarige duitse herder die regelmatig wordt uitgelaten door Lisanne. Ze is niet groot maar heeft dit mannetje prima onder de duim. We krijgen ook nog altijd een leuke foto van meneer die zich aan het vermaken is."
"Zowie gaat al sinds ze een klein pupje was met veel plezier naar Lisanne. En nu ze ondertussen een energieke puber is, staat ze nog steeds te trappelen en kwispelen van enthousiasme elke keer dat ze erheen mag. Ze is helemaal gek op Lisanne. En na het lekker stoeien met haar hondenvriendjes daar, komt Zowie altijd helemaal voldaan weer thuis.

Wij zijn dus heel blij met Lisanne."
"Onze trouwe viervoeter Sem is een zwarte labrador. Hij is al zeer vaak met Lisanne mee geweest. Als hij haar ziet, springt hij een gat in de lucht en ik wist vanaf het begin dat het goed zat omdat hij altijd voldaan thuis komt. Tijdens vakanties heeft Lisanne Sem ook uitgelaten. Had een schema gemaakt en dit werkte prima!"

Zij is erg betrouwbaar, heeft een sleutel van ons huis zodat zij er altijd in kan wanneer dat nodig is. Ook op onverwachte momenten als ik onthand zit stuur ik even een app naar haar en gaat zij als dat mogelijk is met Sem. Ik kan Lisanne iedereen aanraden! "

Lisanne bedankt namens onze zwarte kanjer Sem!

Tijdens onze vakantie heeft Sem bij Lisanne gelogeerd. Oh, wat heeft hij genoten, elke dag was een feest! Niet alleen voor Sem, maar ook voor ons, want wij wisten dat hij in goede handen was. Elke dag is hij naar het meer of strand geweest. We kregen foto’s en filmpjes toegestuurd zodat we konden zien hoe hij genoot. Echt in 1 woord “Geweldig”! Een beter logeeradres kan zowel hond als baas niet wensen!!!"
"Hoi allemaal,
Mijn naam is Stuiver. Ik ga al van kleins af aan met Lisanne mee en dat vind ik te gek! Eerst altijd alleen, lekker spelen met de frisbee, ballen en takken gooien, superleuk. Bij thuiskomst ben ik echt helemaal stuk. Tegenwoordig ga ik ook wel is mee op de vrijdag met een groepje honden. Heerlijk spelen en ravotten met elkaar, maar toch zorgt Lisanne ook voor mijn persoonlijke aandacht. Mijn baasjes vinden haar een topper. Ze is vriendelijk, professioneel en heeft echt passie voor honden, dat merk je! Nooit is iets teveel, ze staat altijd voor je klaar!"
"De uitlaatservice HuppelDePup is echt een uitkomst voor mijn mopshond. Elke maandag kan ik erop rekenen dat ze wordt opgehaald voor een privéwandeling. Ik ben super tevreden over de communicatie, flexibiliteit en tarieven van HuppelDePup. Echt een aanrader!"
"Lisanne heeft vanaf het moment dat ik in 2011 in Rijnsburg kwam wonen voor mij gezorgd als mijn baasjes een nachtje weg of op vakantie gingen. Ik ben soms een beetje bang voor mensen, maar met Lisanne ging ik altijd spelen. Toen ik een huisgenootje erbij kreeg in 2013 wilde ze ons gelukkig ook blijven verzorgen. Ieder beestje zal blij worden van Lisanne!"
"Ik ben Molly, een golden doodle.
Ik ben al heel vaak met Lisanne mee geweest. Ik was er in het begin niet zo aan gewend om met andere hondjes te zijn en wist niet zo goed hoe ik mij moest gedragen. Maar uiteindelijk heb ik veel nieuwe vriendjes gemaakt door haar uitlaatservice. Hier heb ik ook mijn beste vriendinnetje leren kennen. Ik wordt altijd helemaal blij en druk als Lisanne mij komt ophalen en ik weer lekker met Mila en de anderen mag spelen. Gelukkig is er ook genoeg tijd om af en toe een knuffel te halen bij Lisanne. Ik hoop nog vaak met mijn vriendjes te mogen spelen en nog veel meer nieuwe vriendjes te maken. Bedankt voor alle keren dat je met mij wilde wandelen Lisanne, ik kan mij geen betere uitlaatservice wensen! Grote poot, Molly"
Terug